Familiehundetræning

1:1 forløb af hverdagslydighed

Mange der har en hund drømmer om den der følelse af en følgesvend gennem livet, en ven der virkelig er der for en. En hund der er nem at tage med ud og spise en is på en prop fyldt havn en sommeraften, en ven man kan tage med hjem til familien og kan finde roen og bare nyde samværet uden at tænke på om hunden nu er for vild og måske får væltet den dyre ming-vase hjemme hos tante Bente! Nettet er propfyldt med modstridende råd og outdatede metoder der for længst er blevet videnskabeligt modbevist. Det bedste du kan gøre i al forvirringen er at vælge en veluddannet og certifikeret hundetræner, som du føler du kan stole på. Hvis det føles forkert for dig, er det nok ikke det rigtige match. Har du ikke allerede læst om min baggrund, kan du gøre det lige HER.  


Jeg tilbyder både privatundervisning hvor vi har rigtig god tid til at arbejde på jeres specifikkemål og ønsker og så tilbyder jeg hold-undervisning som man kender det heltklassisk.


Jeg har sammensat nogle pakkeforløb til 1:1 undervisning, som du kan tage udgangspunkt i når du overvejer hvilvken slags hjælp og sparing i som team har brug for. Og hvis du mere er til hold, kan du se dem nederst på siden. 

1:1 hundetræningHvad får du?


1. Fri support 


Fælles for al privatundervisning eller 1:1 træning som jeg også kalder det er, at der er fri support mellem besøgene. Send mig en mail eller en sms og så ringes vi ved og snakker om de bump i må støde på undervejs.

Hvis vi aftaler at der går flere uger mellem hvert besøg, plejer jeg også at lægge et planlagt opkald ind i mellem besøg, så i er helt sikre på at jeg er med hele vejen.2. Skræddersyet plan


Det kan være svært at huske alle de gode råd du får når vi snakker sammen og fokus er på din hund. Derfor sender jeg dig en mail med step-by-step af de øvelser vi har gennemgået, samt opsummering af de gode råd du får. Så behøver du kun koncentrere dig om mig og din hund når vi ses.3. Velkomstpakke


Når du slutter sig til rallyhundens familie får du selvfølgelig en velkomstpakke med snacks og en klikker, så vi har de bedste forudsætninger for at arbejde.


Familiehundetræning
Det er træning for dig som ønsker et godt samarbejde med din firbenede ven og følelsen af at i virkelig forstår hinanden.

Den bedste tid
- er sammen med dig! 


Hundetræning er en fantastisk måde at være sammen med sin hund på. Her hos Rallyhunden behøver du ikke have ambitioner om andre mesterskaber end dem hjemme på sofaen under dynen. 

Hvad enten du har haft hund mange gange før eller det er din aller første firbenede ven, så er i velkomne her! 

Se oversigten over pakkeforløb her:

Den hurtige

3 sessioner - 2700 kr.

Til dig der har 2-3 specifikke træningsmål du ønsker at komme i mål med eller ønsker at blive guidet i den rigtige retning med din videre træning.

Den populære

6 sessioner - 4800 kr.

Til dig der har 4-6 specifikke træningsmål eller måske lige har fået en ny hvalp og gerne vil starte godt op på den positive træning.

Den grundige

10 sessioner - 7500 kr.

Til dig der vil tage den helt fra bunden og vil være godt rustet til selv at håndtere hvad end livet byder på. Måske med en helt ny ven eller en gammel hund der skal lære nye tricks. 

Pakkeforløb, priser... og det med småt

Den hurtige

3 sessioner 

2700 kr. 

Til dig der har 2-3 specifikke træningsmål du ønsker at nå videre med eller ønsker sparring til jeres videre træning som team. Her er der typisk 1-2 uger mellem sessionerne.

God til:

 • Den nye hvalp i hjemmet
 • Alene hjemme opstart (ikke separationsangst – Lav link hertil)
 • Renlighed
 • Ikke at hoppe op
 • Hvalpe håndtering
 • Ikke bide (ikke agression!)
 • Bliv
 • Sit/dæk/stå

Du får:

Velkomstpakke

Skræddersyet plan

Fri support

1. session 60-90 minutter, efterfølgende sessioner 60 min. 

Ro omkring din hunds indlæring

Præcis den sparring du har brug for

Den populære

4800 kr.

6 sessioner 

Til dig der har 4-6 specifikke træningsmål eller måske lige har fået en ny hvalp og gerne vil starte på den positive træning.
Her er der typisk 1 uge mellem de første sessioner og 2-3 uger mellem de sidste sessioner.

God til:

 • Indkald
 • Ro-træning
 • Gå pænt i snor
 • Den glade unghund
 • Den gode start på samarbejdet
  + punkterne fra ”den hurtige”

Du får:

Velkomstpakke

Skræddersyet plan

Fri support

1. session 60-90 minutter, efterfølgende sessioner 60 min. 

Ro omkring din hunds indlæring

Præcis den sparring du har brug for

Den grundige

10 sessioner 

7500 kr. 

Til dig der gerne vil have hele pakken og en at sparre med gennem længere tid. Dette er den store all.inklusive pakke, som er god hvis du tidligere har trænet på en anden måde og ønsker gode fundamenter til videre træning eller hvis du har adopteret en ny hund og gerne vil have i kommer godt fra start sammen. Uanset hvad, så er det en god investering i jeres lange liv sammen! Her går der typisk 1 uge mellem hver session, længere tid hvis vi arbejder på store ting. 

God til:

 • Førstegangs hundejeren
 • Førstegangs konkurrence-ekvipagen
 • Leg som belønning
 • Det gode samarbejde
 • Sparring og overblik
 • Nørderier
  + Punkterne fra "den hurtige"
  + Punkterne fra "den populære"

Du får:

Velkomstpakke

Skræddersyet plan

Fri support

1. session 60-90 minutter, efterfølgende sessioner 60 min. 

Ro omkring din hunds indlæring

Præcis den sparring du har brug for

Er du i tvivl om hvad du skal vælge? 


Det kan være svært at vælge hvilken træningsvej man skal tage. Nogle hunde synes at være født über cool og kun med øjne for dig, mens andre er ellevilde med alt der bevæger sig og det kan kun gå for langsomt at komme afsted, afsted, afsted! 

Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om hvilken form for træning der kan give bedst mening for jer som team. 


Hundetræning skal være sjovt for alle! 

Ikke til 1:1 træning? Holdundervisning 


Hvis du ikke er til 1:1 undervisning alligevel kan du nedenfor se de mest populærer hold for tiden herunder. 
Klik her for at læse mere om alle typer hold jeg udbyder. 

Det med småt

Tilmelding er økonomisk bindende


Hvad end du melder dig til et hold eller køber et pakkeforløb af 1:1 træning er du forpliget til at betale. Også selvom du ikke kan deltage på holdet eller ønsker at bruge de resterende træningssessioner.  Kørselstillæg 

5 kr. pr. km.


Jeg kommer gerne ud til det meste af sjælland (dog ikke kbh), men kørsel over 8 km. fra min bopæl i Nivå faktureres med 5. kr. pr. km. 

Ønsker du ikke at betale for kørsel kan vi mødes tæt på mig i Nivå, enten på boldbane, strand eller parkeringsplads, alt efter hvad der skal trænes. (5 kr. inkl. moms)

Aften og weekend tillæg

150-200 kr. 


Hvis du ønsker at vores time skal starte kl. 18 eller senere kommer der et aftentillæg på 150 kr. pr. session der afholdes om aftenen.  Ønsker du weekend træning er tillæget 200 kr. pt. session. Enten aftales et aften-/weekend-forløb ved den indledende samtale og faktureres med det samme for alle træningerne ellers faktureres der forud for hvert aftenbesøg. Tillægget skal være betalt inden jeg møder op. (priser inkl. moms)