AFTALEVILKÅR

Generelle oplysninger
Rallyhunden
CVR: 42403466
Niverødgården 17, st. 
2990 Nivå
Mail: Selina@rallyhunden.dk
Telefon: +45 22842910


Generelle handelsbetingelser

Alle priser er i danske kroner og inkl. 25% moms. Vi tager forbehold for udsolgte varer, taste- og stavefejl, samt eventuelle prisændringer.


Betaling

Betaling sker via bankoverførsel til Rallyhundens konto, når du har modtaget din faktura.

Betaling skal altid være Rallyhunden i hænde inden første træning. 


Fortrydelsesret

Tilmelding til hundetræning er bindende og kursusgebyret refunderes ikke uanset årsag.


Holdtræning, events og hundetræning:

Ved tilmelding bekræfter du som hundens ejer, at hunden er lovpligtig forsikret og at hvalpen er påbegyndt sit vaccinationsprogram. Hunde med smitsomme sygdomme og højløbske tæver må ikke medtages på træningspladsen.


Træning sker på eget ansvar. Rallyhunden kan ikke drages til ansvar for skader pådraget under træningen, dette gælder skader på både hund, ejer samt ejendele.


Tilmelding er bindende, det betyder at det ikke er muligt at få dit beløb refunderet, hvis du eller din hund ikke har mulighed for at deltage i træningen, uanset årsag.


Der aflyses i tilfælde af voldsomt vejr eller ved træners sygdom - Voldsomt vejr kan blandt andet være hedebølger over 30 grader, snestorm og orkanvarslinger fra DMI.


Ved Rallyhundens aflysning af en lektion vil der tilbydes træning på en anden dato. Bemærk Rallyhunden ikke kan garantere at erstatningstræningen ligger på samme ugedag og tidspunkt, selvom jeg tilstræber mig herpå. Hvis Rallyhunden ikke har mulighed for at tilbyde dig en erstatningstime, vil du få tilbudt det beløb, der svarer til den aflyste træningsgang som rabat på et nyt forløb.

 

Personlig træning

Prisen for personlige 1:1 forløb er inkl. De første 8 kilometers kørsel fra Rallyhundens adresse i Nivå. 
Derefter afregnes der 5 kr. pr. kørte kilometer.

1:1 træning afholdes som udgangspunkt i hverdagene mellem 8-18. (dvs. sidste tid er kl. 17) Ønskes andre tider gælder følgende tillæg:

Aftentillæg: 150 kr. (1:1 session starter kl. 18 eller derefter i hverdage)
Weekendtillæg: 200 kr. (1:1 session afholdes i weekender)

Aften-/weekend-forløb kan aftales ved den indledende samtale og faktureres med det samme for alle sessioner. 
Alternativt faktureres der forud for hvert aften/weekend besøg. 
Tillægget skal være betalt inden sessionens start.

De nævnte priser er inkl. moms. 


AFBUD

Afbud skal ske senest 24 timer inden den aftalte tid. Dog senest kl. 12 dagen før aftalte tid. Ved afbud senere end dette gives ingen erstatningstime. Aftale om forløb er økonomisk bindende.  

Priser er inkl. Moms.

En enetime skal afholdes inden for 3 måneder efter køb. 
Pakker med flere enetimer skal afholdes indenfor 6 måneder. 
Ikke afholdt enetimer vil ikke blive refunderet.

Rallyhunden kan desværre ikke tilbyde hundetræning i Københavnsområdet (inkl. Amager og Frederiksberg)

 

-

3. FORTROLIGHEDSPOLITIK3.1 HVAD GØR VI MED DINE OPLYSNINGER?

Når du køber en vare i vores butik, indsamler vi – som en del af købs- og salgsprocessen – de personlige oplysninger, som du giver os, f.eks. navn, adresse og mailadresse.

Når du besøger vores butik, modtager vi også din computers IP-adresse automatisk, så vi kan få oplysninger om din browser og dit operativsystem.

-

3.2 MAILMARKETING

Med din tilladelse sender vi muligvis mails om vores butik, nye produkter og andre opdateringer.

-

3.3 SAMTYKKE

Når du giver os dine personlige oplysninger for at fuldføre en transaktion, bekræfte dit kreditkort, afgive en ordre, træffe aftale om en leverance eller returnering af et køb, giver du samtidig dit samtykke til, at vi indsamler oplysningerne og udelukkende bruger dem til det pågældende formål.

Vi beder også om dine personlige oplysninger af en sekundær årsag, nemlig marketing. I den forbindelse vil vi enten spørge dig direkte om dit samtykke eller give dig mulighed for at sige nej.

-

3.4 TILBAGETRÆKNING AF SAMTYKKE

Hvis du efterfølgende skifter mening, kan du når som helst trække dit samtykke til, at vi må kontakte dig, fortsætte med at indsamle, bruge eller offentliggøre dine oplysninger, tilbage ved at kontakte os på webshop@rallyhunden.dk eller skrive til os på: rallyhunden.dk, Nivå, 2990, Niverødgården 17 st, Danmark

-

3.5 OFFENTLIGGØRELSE

Vi offentliggør muligvis dine personlige oplysninger, hvis det kræves af den gældende lov. 

-

3.6 ONE.COM

Vores butik hostes af One.com. De leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via One.coms datalagring, databaser og den generelle One.com-applikation. De lagrer dine data på en sikker server bag en firewall.

-

3.7 BETALING

Hvis du vælger en direkte betalingsgateway til at fuldføre dit køb, benytter vores betalingsgateway fra en tredjepart muligvis dine kreditkortoplysninger til det formål. Se 3.8.

-

3.8 TREJDEPARTSTJENESTER

Som hovedregel vil de tredjepartsudbydere, som vi benytter, kun indsamle, bruge og offentliggøre dine oplysninger i den udstrækning, det er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, som de yder os.

Visse tredjepartstjenesteudbydere som f.eks. betalingsgateways og andre der behandler betalingstransaktioner har deres egne fortrolighedspolitikker i forhold til de oplysninger, som vi skal levere til dem i forbindelse med dine købsrelaterede transaktioner. I forbindelse med disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres fortrolighedspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere.

Vær opmærksom på, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der ligger inden for en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Så hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer tjenester fra en tredjepartstjenesteudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovene i den eller de pågældende jurisdiktioner, hvor tjenesteudbyderen eller dens faciliteter er placeret. Når du forlader vores butiks websted eller omdirigeres til et tredjepartswebsted eller en tredjepartsapplikation, er du ikke længere underlagt denne Fortrolighedspolitik eller vores websteds Aftalevilkår.

-

3.9 LINKS

Når du klikker på links i vores butik, kan du blive dirigeret væk fra vores websted. Vi er ikke ansvarlige for fortrolighedspraksissen på andre websteder og opfordrer dig til at læse deres fortrolighedserklæringer.

-

3.10 SIKKERHED

For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige forholdsregler og følger branchens bedste fremgangsmåder for at sikre, at oplysningerne ikke på uhensigtsmæssig vis går tabt, misbruges, tilgås, offentliggøres, ændres eller ødelægges. Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres disse oplysninger vha. SSL-teknologi (Secure Socket Layer) og gemmes med en AES-256-kryptering.

-

3.11 MYNDIGHEDSALDER

Når du bruger dette websted, erklærer du, at du er myndig der, hvor du har bopæl, eller at du er myndig der, hvor du har bopæl og har givet os dit samtykke til, at dine mindreårige pårørende må bruge dette websted.

-

4. ÆNDRINGER AF DISSE AFTALEVILKÅR

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores aftalevilkår, hvorfor du bør gennemse dem jævnligt.

Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på webstedet.

Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, får du besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke forhold, om nogen, vi bruger og/eller offentliggør dem.

Hvis vores butik opkøbes eller lægges sammen med en anden virksomhed, overføres dine oplysninger til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge produkter til dig.

 

Senest opdateret 17. Maj 2023