Det skal være nemt

at gennemskue hold og priser

Nedenfor kan du se hvilke hold der er på programmet hos Rallyhunden de næste par måneder. 

Holdtræning 

Hundesport 

Rally

Rally

Til rally træning arbejder vi både med at gå rally baner men også med de individuelle skilte, positioner og færdigheder. Undervisningen er på omtrent 55 minutter og hver time er inddelt i færdighedstræning, fintuning af skilte og gennemgang af baner. Der vil være tid til at støtte og sparre med de individuelle ekvipager. Jeg forsøger så vidt det er muligt at matche jer sammen, så i er nogenlunde på samme niveau på holdet. Der vil være 4-6 ekvipager pr. hold.

Man behøver ikke at gå til konkurrencer for at træne rally her og man kan løbende “stige” i sværhedsgraden. Det er normalt at man træner samme niveau i længere tid - mange måneder, hvis ikke år. Derfor vil der også være mulighed for at hold både er korte forløb, forløb med 14 dage imellem og længere forløb, hvor man melder sig til 12-16 træninger ad gangen.


Ved du stadig ikke helt hvad rally lydighed er? Så kan du læse min længere beskrivelse HER 

Rallyhunden

Rally Begynder


Her arbejder vi med skiltene i begynderklassen og der vil være ekstra fokus på basis færdighederne der kræves for at kunne gå en hel bane. Vi starter stille og roligt ud og får en føling for hvad rally går ud på.  Her er der en masse nyt, så vi arbejder ikke kun på at lære alle skiltene men også med fri ved fod (selvom begynder klassen er i snor) og nørder teknikker og øger sværhedsgraden løbende.


Rallyhunden

Rally Øvet


I rally øvet tager vi snoren af hunden og lærer de nye skilte. Der kræves mere af hund og fører end på begynder niveau. Heldigvis har vi lagt et solidt og bredt grundlag i begynderklassen!  Vi arbejder fortsat med fokus og variable belønninger og vi øger forstyrrelses træningen yderligere, så vi bedst kan forberede os på de udfordringer der vil være ved at gå baner uden snor.

Tricks

På trickhold tager vi udgangspunkt i enten Dansk kennel klubs Sirius prøver eller Do More With Your Dog prøver. Fælles for disse prøver er at man kan få en titel til stambogen med, hvis man gennemføre en prøve. Jeg afholder ikke prøver, men vejleder gerne i hvordan i kan få jeres titel, når i er færdige med kurset. Selv hvis i ikke ønsker at aflægge prøver er tricks træning en sjov måde at være sammen med jeres hund. Derfor er det altid sjovt at tage et trickhold. 


Der vil være rigeligt med forskellige tricks at lære på hvert hold og selv hvis i kan en del tricks, vil der være mulighed for at få fif og sparring til at tage det skridtet videre.


Dansk Kennel Klub har i 2022 lanceret nogle nye former for prøver som de kalder Sirius prøver. Der er nogle prøver der kører fortløbende og andre prøver der er tidsbetingede. Læs mere om hvert kursus i webshoppen, da det vil ændre sig fra gang til gang hvilken prøve vi tager udgangspunkt i. Mit mål er at når i har gennemgået et hold hos mig vil i være i stand til at tage prøven. 


Tricks

Do More With Your Dog er et program fra USA som er skabt til at inspirere hundeejere til at - lave mere med deres hunde! De har inddelt deres øvelser i 4 kategorier: Novice, intermediate (mellem), avanceret og expert niveau.

Der er rigeligt med tricks at vælge imellem på hvert niveau, hvorfor eks. Novice hold vil være nummereret med del 1, 2 eller 3 for at kunne skelne mellem hvilke tricks der er med på holdet. Man behøver ikke tage nummererede hold i rækkefølge og man kan blive på det niveau man ønsker, lige så længe man ønsker.


I kan se det fulde overblik over Do More With Your Dog tricks i min danske oversigt HER.


I kan tjekke Rallyhundens Youtube ud for at se de videoer jeg har uploadet til Jax’ titler HER

Sport

Sportshundetræning

Fælles for det jeg kalder "sportshundetræning" er at vi tager udrangspunkt i basisfærdigheder for hundesport. Nogle gange er de ting vi forventer en familiehund kan en direkte modsætning til det der vil være smart en "sportshund" kan. Derfor har jeg valgt at udbyde hold hvor vi får opbygget gode grundfærdigheder, hvad end man ønsker at gå til lydighed, Rally eller måske endda tricksprøver.
Vi tager hånd om de små delmomenter der ofte bliver glemt når man starter på et nyt hold til hundesport og sørger for at i har alle forudsætninger for at opbygge hunden styrke og velvillighed til at arbejde. Der er god fokus på leg, samarbejde, udholdenhed og styrke.

Man behøver ikke at gå til konkurrencer for at træne sin "sportshund" her. Det kan være et godt sted at smage på forskellige ting og kan også fungere rigtig fint til dig der gerne vil et step videre med træningen derhjemme men mangler lidt guide ifht. retning.  Det kan også kaldes basislydighed. 


Rallyhunden

Sportshvalpen


Hvis du allerede nu ved at du venter på at få en sportsmodel af en hundehvalp hjem og du rigtig gerne vil igang med en hundesport og har drømme om et aktivt hundetræningsliv, så er dette holdet for dig! 
Vi har også fokus på de almindelig hvalpeting, som at gå pænt i snor og hilse pænt, men med nogle lidt andre briller på end traditionel familiehundehvalpetræning. 


Rallyhunden

Sportshund - Ung/begynder


Dette hold vil være til jer der har gået til en form for hundetræning før og måske har fået smag for suset i maven når i træner sammen. Det er også til dig der aldrig har gået til andet end det obligatoriske "hvalpe og unghundehold" men gerne vil prøve mere. 
Vi afhjælper nogle af de dårlige vaner og starter op på grundøvelserne indenfor hundesport. 

Holdtræning 

Hverdagslydighed for familiehunden

Familiehunden

Hverdagslydighed

Hverdagslydighed for dig der har en familiehund. 

Hvis du ikke har intentioner om at gå til hundesport eller konkurrencer så er hverdagslydighed det helt rigtige for dig og din hund. 
Her starter vi fra bunden og opbygger det gode samarbejde mellem dig og din hund. 

Jeg lægger stor vægt på i min træning at det er et samspil mellem hund og ejer.

Rallyhunden

Hvalpehold


Her har vi fokus på at komme godt fra start sammen. Vi starter på gå pænt i snor og indkald - her er meget leg og fokus på at i får et stærkt bånd. Vi starter på alle de ting en god familiehund skal kunne.  Og så er der særlig fokus på Ro-træning også. Ikke den slags i både, men det at hvalpen lærer at finde ro, så dine hænder overlever ulvetimen. 


Rallyhunden

Unghundehold


Både for dig der ikke har gået til hundetræning før og for jer der kommer fra hvalpeholdet og vil fortsætte. Vi oplever at teenagehunden har glemt sine øre på en mark et sted i jylland og alt er lidt mere besværligt. Vi sætter ekstra ind på de vigtigste ting en hund skal kunne i vores menneskeverden: Gå pænt i snor, kom når vi kalder, hop ikke op og endnu mere ro! 


Gå pænt i snor

Et helt hold dedikeret til kunsten at gå pænt i snor! 
Mere info kommer! 

.

Holdoversigt 


- se aktuelle og planlagte hold nemt i denne oversigt.

klik for at komme til webshop og book din plads! 

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

NIVÅ

Start 5. juni

HILLERØD

Start  23. Maj

GENTOFTE
Start 24. MajGENTOFTE
Start 4. marts

HILLERØD

Start 5. feb

Rally begynder
kl. 15


Hvalpetræning
kl. 16:30

Unghund

kl. 18:00
Rally

begynder/øvet
kl. 17:30

Hvalpetræning

kl. 17:00


Rally

begynder
kl. 18:30

Rally

begynder
kl. 18


Rally

begynder
kl. 19:30
hver 14. dag
UDSOLGT

Rally

begynder/øvet
kl. 19:00
hver 14. dag
UDSOLGT

Hvorfor koster holdene ikke det samme?

Priseksempel 
6. træningsgange udendørs

Tidspunkt/antal pr. hold

4. pr. hold

5 pr. hold

6. pr. hold

Formiddag

1200

960

800

Eftermiddag

1500

1200

1000

Aften

1800

1440

1200

Forskel i priserne


De forskellige hold koster ikke altid det samme. 

Prisen vil være lidt dyrer hvis der kun er 4 på holdet frem for når jeg kan have 6 eller 8 på holdet, da i så vil dele min timepris mellem færre ekvipager.  

Samtidig er prisen også billigere hvis det er om formiddagen end om eftermiddagen og igen lidt dyrere hvis træningen ligger om aftenen. 

Til sidst kan der også være lidt forskel i prisen alt efter om vi træner udendørs et sted jeg ikke skal betale for vs. f.eks. indendørs hvor jeg skal betale halleje.