Hundetræning i HILLERØD

Hundetræning skal være sjovt for alle - Derfor sørger jeg for små hold og tager mig god tid til at se og hjælpe dig og din hund med lige netop jeres udfordringer. Der er ikke to der er ens og det gælder også til hundetræning, hvor alle altid vil være på forskellige niveauer af deres træningseventyr, uanset hvor specifikke jeg laver holdene. Men bare rolig! Vi er her for at lære. Jeg forventer aldrig at i møder op og har helt styr på sagerne - tvært imod! Jeg elsker at hjælpe jer med at se hvor vi kan skrue lidt på parameterene så i får et endnu stærkere sammenhold og får det endnu sjovere.

Om du starter hos mig med din hundehvalp eller først finder mig når i har haft nogle år sammen, så har jeg et hold til jer og jeg sørger ogås for at i kan blive ved med at træne og have det sjovt sammen i mange år endnu. 


Der er også mulighed for at vælge særlig 1:1 træning hvor der er fuld fokus på dig og din hund. Denne træning kalder jeg for Rapid Fire træning og er særlig god til hvis du ikke kan deltage hver uge til træning, har specifikke små øvelser du gerne vil have hjælp til at komme igang med eller finpudse og så er det også en fremragende mulighed for at få hundetræning til en god pris, ude i et nyt miljø hvis din hun f.eks. lider af "hun kan godt derhjemme"-syndromet eller har andre udfordringer ved at træne på en holdsetting med flere hunde tilstede. Du kan også læse mere om Rapid Fire 1:1 træning ved at klikke HER.

Nedenfor ser du aktuelle og fremtidige hold for hundetræning i 3400 Hillerød, Frederiksborg kommune og Skævinge i Nordsjælland. 

Hvis du mangler et specifikt hold skal du udfylde venteliste blanketten og komme med ønsker til fremtidige hold. 

Aktuelle hold i Hillerød