Hej!
Jeg er Selina - velkommen til Rallyhunden!

Hvem er jeg?

Jeg hedder Selina og er indehaver af Rallyhunden. Privat bor jeg i Nivå sammen med min søde hund Jax. 

Jeg har altid elsket hunde - hele mit liv! Min moster og onkel fik en hund da jeg var omkring 7-8 år gammel og han var glæden i mit liv! Han hed Vapper og var en gul labrador. Den skønneste og mest stædige hund, som selvfølgelig var med på den værste. Jeg ønskede mig så inderligt min egen hund, at min moster og jeg lavede en aftale om at når jeg var sammen med ham, så var han MIN hund. Jeg fodrede ham når det var tid og gik alle turene med ham når vi var på besøg og det var skønt. 

Efter jeg blev voksen har jeg været hele min omgangskreds’ go-to hundesitter og jeg har med glæde passe alle hunde der havde brug for pasning. Engang ringede min venindes moster til mig, mens jeg stod på Rømø på familieferie og spurgte om jeg kunne passe hendes hund. Jo da! Så da jeg var hjemme fra Rømø to dage senere hentede jeg hende, til stor glæde for min venindes moster, hvis hundesitter havde brækket benet. 


Planen har altid været at været at få min egen hund så snart det var muligt. Under mine studier flyttede jeg meget rundt inde i København og vidste at det ville blive sværere at finde en lejlighed (der er til at betale) hvis jeg også havde en hund. Så planen om en firbenet følgesvend blev udskudt og udskudt. Heldigvis havde jeg mine marsvin, så helt uden kæledyr har jeg aldrig været. 


Endelig faldt brikkerne på plads og stjerner stod på linje og jeg fik en lejlighed med have i Nivå hvor jeg må bo til jeg ikke vil bo her mer og så blev planerne om en lille hundehvalp eller sat igang. 


Efter mange mange overvejelser faldt valget på racen Australian shepherd og efter at have snakket med flere opdrættere faldt valget på Kennel DeeNovo som ventede hvalpe snart. Jeg var til samtale og så blev jeg desværre valgt fra i første omgang. Der var scannet 8 hvalpe og hun turde kun sige ja til 6 familie da hun selv skulle have en tæve også. Men nogle uger senere bliver jeg ringet op en mandag på arbejdet: “Hej Selina, vil du have en han hvalp?” Øhhh ja tak! Og så gik der ellers 7 uger med at elske alle 6 drenge der var blevet født. For de ville først blive fordelt ved 7 ugers alderen efter en hvalpetest så de rigtige personligheder kom ud til de rigtige familier. Og jeg var allerede smask forelsket i Jax. Han hed Rico før.. Men jeg håbede og krydsede sådan for han skulle blive min og det blev han også! Starten på min hundetræner karriere var lagt! Faktisk kendte jeg slet ikke til Rally før jeg snakkede med Jax’ opdrætter. Jeg troede vi skulle gå til lydighed og Agility, fordi jeg havde aldrig hørt om andet.

Udannelser 


Hundetræner karriere:


2023-2024 HIPE intruktøruddannelse ved Nina Krüger (kommende)

2023 - 1. Januar - Rallyhunden går live!

2022-2023 Rally instruktøruddannelse ved Sydkystens Hundeskole (igangværende)

2022 - Kungliga hunda - Online Svensk Rally hundetræner uddannelse (igangværende)

2022 - Maj - Færdiguddannet ved Karen Pryor. Kan tilføje KPA-DTC til min titel

2021 - Sommer - Første hold i Hundesnude regi

2021 - 25. Maj- Hundesnude afd. Nordsjælland v./Selina er oprettet! 

2021 - April/maj  Begynder uddannelse og at gå føl ved Emilie fra Hundesnude. 

2020 - 31. August, Jeg henter jax hjem

2020 - 4. Juli, Jax bliver født


Andet:


Udannelsesmæssigt tog jeg først en HHX og så er jeg originalt uddannet som Financial Controller. Jeg plejer at kalde det for en fancy bogholder. Jeg ved lidt mere end en bogholder, men mindre end en revisor. Jeg er sådan et økonomisk og analytisk bindeled mellem virksomheders afdelinger. 

Desuden har jeg også en coach uddannelse med speciale i børn og unge.

Hold dig opdateret

Nyhedsbrev

 
 
 

Når du trykker send tilmelder du dig Rallyhundens nyhedsbrev.