Holdforespørgsel

Jeg bestræber mig på at udbyde hundetræning på de tidspunkter der passer mine kursister bedst. Derfor har jeg lavet denne formular så du kan være med til at have indflydelse på hvornår mine kommende hold bliver afholdt. 

Jeg kommer løbende med nye hold og måder at træne på, men som udgangspunkt udbyder jeg Rallylydighed, hverdagslydighed, unghundetræning, hvalpetræning samt trickshold og hold der træner hen imod Dansk kennel klubs SIRIUS programmer. 

Som udgangspunkt har jeg træningspladser i Hillerød, Nivå og i Ordrupparken (Charlottenlund / Gentofte Kommune), men jeg er altid på udkig efter nye og bedre lokationer - så lad mig endelig høre dine idéer! 

Blå merle australsk hyrdehund går fri ved fod med lyshåret kvinde, de smiler og nyder solen. Bruges til Rallyhundens hundetræ

Lad mig vide hvilke hold du er interesseret i samt tidspunkter. 
Dette er for træningshold august - november 2023

Rallyhunden vandret logo
 
 
 
 
 
 
Nivå
Hillerød
Gentofte/Charlottenlund
Andet - Kender du et godt sted så skriv det i beskeden!
 
Mandage
Tirsdage
Onsdage
Torsdage
Fredage
Lørdage
 
Mandage
Tirsdage
Onsdage
 
Onsdage
Torsdage
Fredage
 
Formiddag kl. 8-13
Tidlig eftermiddag kl.13-16
Eftermiddag kl. 16-17
Aftener efter kl. 18
 
 
 
 
Ja tak! Send mig gerne alle nyheder, tilbud mm.
Nej tak, send kun info vedr. hold der er relevante for mig
 
 

Du vil modtage info om typen af træning på den/de lokationer du har valgt. Tidspunkterne er vejledende til brug for min planlægning af hold. 

Hundetræning i Nordsjælland og online!

Vælg selv hvilke dage du er interesseret i at træne i. 
Hvilke dage vil du træne i Nivå`Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag
hvilke dage vil du træne i Hillerød (Frederiksborg kommune, ved frederiksborg slot og barokhaven i Hillerøds smukke omgivelser tæt ved hundeskov og smukke søer. Hverdage, eftermiddage, aftener, weekender formiddage. 
Du kan også træne i Gentofte kommune, i Charlottenlund, nærmere betegnet Ordrupparken, Ordrupvej 100. Her kan man træne rally lydyghed, hverdagslydighed, indkald, kom når du kalder gå pænt i snor, med andre hunde der også er i snor under hele træningen. Det er ikke et probelm at træne hund når man træner med positiv forstærkning og massere af godbidder. Du kan endda købe godbidder nede ad gaden hos den grønne pote som er kendt for kvalitet. 
Du kan også træne i Nivå tæt på Per Gyrum skolen. Delvist indhegnet, forbipasserende hunde føres i snor på alle lokationer. Kom og træn din hun di fredensborg kommune af en professionel hundetræner med internationale certifikater. Blandt andet fra Karen Pryor der siges at have opfundet klikkertræning til hunde. Rallyhunden sælger også rallyskilteholdere skriv blot en email.